Uvodno i pripremno predavanje

Uvodno i pripremno predavanje

Uvodno i pripremno predavanje o tehnici Transcendentalne meditacije odvija se uživo uz poštivanje važećih zaštitnih mjera protiv koronavirusa u službenim prostorijama TM centra Zagreb i TM centra Pula.

Na Uvodnom i pripremnom predavanju saznat ćete kako se, zahvaljujući jednostavnoj, prirodnoj i nenapornoj tehnici duboke relaksacije, može lako osloboditi stres i napetost, otkloniti umor i iscrpljenost te smanjiti glavobolje i migrene.
Također ćete saznati kako dosegnuti duboki odmor koji će Vam osigurati više energije i vitalnosti kako bi mogli uživati u više mira, sreće i radosti.
Kako se lakše suočiti sa svakodnevnim izazovima, iskoristiti više kreativnosti, pospješiti dobru volju, podići razinu tolerancije i postići bolje razumijevanje okoline što će značajno pospješiti i Vaš vlastiti boljitak u životu.

Predočit ćemo Vam pregled znanstveno potvrđenih dobrobiti redovitog vježbanja ove tehnike za bolje funkcioniranje uma i tijela i svih naših odnosa s okolinom.
Također su predviđeni i odgovori na sva Vaša pitanja i nejasnoće o tehnici i načinu njenog prakticiranja.

Ovo Vas predavanje kvalificira za pohađanje praktičnog tečaja ovladavanja tehnikom.
Za sve zainteresirane tečaj će se održati u nastavku, u sljedećih nekoliko dana.
Nakon popunjene prijave kontaktirat ćemo Vas kako bismo dogovorili daljnje korake za Uvodno i pripremno predavanje i u nastavku tečaj transcendentalne meditacije.


Ispis